FrisktLiv, Hälsosam livsstil, Immunförsvar

Hej Folkhälsomyndigheten

Nu ökar insjuknandet i Covid 19 igen. Varken ni eller någon annan myndighet berättar någonting om hur viktigt vårt immunförsvar är för att inte bli allvarligt sjuk, varken av Covid 19 eller av något annat virus eller någon bakteriesjukdom.

Vi kan, som enskilda individer, göra så mycket för vår egen hälsa och vårt immunförsvar, genom att se till att vi kan stå emot det som eventuellt kan smitta oss. Det vet ni som jobbar på Folkhälsomyndigheten och det vet väldigt många av oss som lever i det här landet.
Vi är också väldigt många som tar hand om oss själva och stärker vårt immunförsvar så mycket vi bara kan. Många av oss blir inte heller så sjuka, andra blir väldigt sjuka, och det är säkert många olika faktorer som spelar in.

MEN … att själv ta ansvar för sin egen hälsa och sitt immunförsvar kan aldrig någonsin skada eller öka antalet insjuknade i tex Covid 19. Så, min fråga till er är; varför informerar ni inte oss medborgare i landet Sverige om alla de immunstärkande åtgärder som vi kan göra, för att om möjligt, inte bli så allvarligt sjuka om vi skulle smittas? Varför? Ni behöver inte ge några garantier, eller löften eller säkerheter, ni kan bara informera om vad vi kan göra för att stärka vårt immunförsvar. De som inte vill bli sjuka följer råden, de som inte bryr sig, låter bli helt enkelt.

Tar med stor nyfikenhet emot ett uttömmande och seriöst svar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s