Träning

Löpning, vandring, dans …

Vet du vilken den bästa träningen är? Det är den som blir av, det vill säga den träning som du verkligen genomför. När du tränar något du tycker är roligt, som stimulerar dig och ger dig energi, då blir träningen av. När du märker att du verkligen genomför dina träningspass, så blir du mer stimulerad och då blir det ännu roligare. Du blir lite bättre för varje gång och du känner att du mår bättre och bättre. För att hitta din träningsform får du prova dig fram; promenera, vandra, cykla, springa, simma, ro, klättra …. Möjligheterna är oändliga.

fitness-1348867_1920
Vad är träning för dig?

Aerobic dance är för mig en otroligt rolig träning – rytm, musik, koordination. Du kan börja enkelt, med lätta steg och lätta kombinationer. När det sitter i ryggmärgen, bygger du på med fler steg och ovanliga kombinationer. Boka mig som grupptränings-instruktör för regelbundna danspass eller när ni bara behöver en vikarie/ersättare vid enstaka tillfälligt.

Jag löptränar också, i stan och på skogsstigar. Låt oss träna tillsammans och du kommer att lära dig mer om både teknik, intervall och andning. Grupper på upp till 6 personer.

Vandring är min nya passion. Under åren på Svenska Turistföreningen fick jag möjlighet att följa med erfarna ledare på fjället och även att ta med barnen under trygga former. Sen har jag vandrat på Hardangervidda i Norge (otroligt vackert) och även en bit på pilgrimleden St. Olov i Sverige. Nu senast två veckor på Camino de Santiago, som du kan läsa mer om här på bloggen.

Vill du veta mer om vandring så leder jag gärna en vandringsträning, pratar förberedelser, behov av utrustning och vad man kan behöva tänka på mer.