Kost

Enklast är att anlita en kostkonsult

Att diskutera den mat vi äter har blivit populärt på senare år. Aldrig förr har vi så detaljerat studerat vad vi äter, vad maten innehåller och vad den inte innehåller. Det finns många åsikter och många dieter att följa. När du behöver stöd och hjälp att reda ut vad som är sanning och hur du ska tänka är ett gott råd är att anlita en kostkonsult eller näringsterapeut. Då får du hanterbara redskap för att bringa ordning i vad som gäller för dig.

allium-87543_1920

Behöver du gå ner i vikt, är du glutenintolerant utan att det syns i tester, har du allergier och eksem som besvärar, eller en mage och tarm som inte sköter sitt jobb. Det finns lindring och många ganska enkla sätt att må mycket bättre. Boka en första rådgivning direkt för att komma vidare. Du kan må så mycket bättre med enkla medel.

För större grupper och företag som vill veta  mer och utveckla sina medarbetare, finns det välutbildade föreläsare som reder ut begreppen i den djungel av olika expertis i kostfrågor som just nu utgör vår vardag. Finns det en väg och ett sätt att välja sin mat? Vad är egentligen nyttigt och vad är det som gör dig sjuk, vet vi det? Kommer läkaren i framtiden att kunna precisera exakt vad du ska äta för att inte just du ska bli sjuk? Välj gärna ett lättsamt, underhållande föredrag om nutidsmänniskans dilemma gällande kosten och våra stora valmöjligheter. Tips på bra föreläsningar kommer i bloggen.

garlic-1563179_1920

I november 2018 genomförde jag tillsammans med Kostfonden en kampanj för att halvera sockerkonsumtionen i Sverige. Kostfonden bedriver oberoende forskning för att ta fram vetenskapligt underlag som kan ligga till grund för behandlings-rekommendationer gällande kost. Läs gärna med om detta i min blogg.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s