Fysisk aktivitet, Löpträning, Livsstil

Varje torsdag hela våren

Spring, spring, spring. Upp med bröstet, fram med blicken, rör på armarna, höga knän …. Det är tufft att träna löpteknik, men vi kämpar på. Det är givetvis roligt också, annars hade vi väl inte återkommit varje vecka.

Idag körde vi samma pass, fast i tre olika grupper. Uppvärmning, snabbhet, och sedan 4 minuters pass med fokus på olika viktiga detaljer för att förenkla tekniken när man springer. Det innebär ju givetvis att man sparar på krafterna och energin och därmed kan springa både fortare och längre. Och det vill vi ju, så det är bara att träna på.

Det roliga är att jag faktiskt blir märkbart bättre, inte bara av tekniken, men av att köra intervaller. Och att man pressar sig lite extra varje gång, som man inte hade gjort ensam. Vi ses nästa vecka!

En minimerad grupp efter kvällens intervaller

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s