Spirituellt, Yoga

Fullmånen

Fullmånen i morgon 2 mars öppnar nya portaler, starka krafter ska nå oss i kärlek harmoni och glädje. Perfekt tid för att starta nya projekt sägs det! Öppna upp alla aspekter av sig själv, lämna det gamla.

Ikväll kör jag Svadisthana passet i yogan, andra chakrat som innebär mötet med förändring, från jord till vatten, stillhet som blir rörelse. Yogafilosofin säger att människans begärsdel är kopplad till andra chakrat, begär som vi kan använda som en drivkraft till förändring.

Peters måne
1 mars 2018

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s