Träning, Vinter

Stockholmsvinter

Inte många dagar på ett år som det är riktig vinter i Stockholm men just denna veckan är det precis så härligt som en riktig vinter ska vara. 5-6 minus, sol och inte så mycket vind, perfekt att promenera med hund längs kaj. Ännu mer perfekt hade det givetvis varit att hitta en is som är plogad och få använda otränade muskler till skridskoåkning. En kommande vinter ska jag hyra/köpa längdskidor och prova några av närliggande spår. Eller varför inte göra en lite längre utflykt till Barbara på Grövelsjön, hon ser ut att ha en fantastisk vinter nästan jämt. Och så kör hon yoga också:-)

Stockholmsvinter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s