Fotograf Pia af Rolén
FrisktLiv, Fysisk aktivitet, Träning, Vandring

Vad tränar jag?

Jag tränar Yoga. Det räcker sägs det. Yoga ger allt som vi behöver. Styrka, smidighet, kondition och stillhet. Det gör verkligen det, det ger allt. Helst vill jag ge mig själv en stund varje dag, men det blir mest varannan dag.

Jag tränar lite löpning också, för att det är så skönt. Så härligt att komma ut på vägen (eller i skogen) och känna att man orkar. Sätt inte för höga mål är mitt råd. Börja med korta avstånd och långsamt tempo. Det räcker, du ska må bra, det viktigaste är att du kommer ut!

Ibland vandrar jag, det är nytt för mig, att vandra långt med ryggsäck. Det är också träning och kräver lite planering och tid. Men vilken fantastisk semester det blir.

St Olovsleden
Med dotter längs St Olovsleden 2016

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s