Pia af Rolén
Hälsosam livsstil, Livsstil, Yoga

Webbplats för yoga

Har skapat en enkel webbplats för att dela med mig av en stor del av mitt liv – yoga.

2014 utbildade jag mig till yogalärare för att tränga djupare in i den yogiska livsfilosofin. Upptäckte glädjen i att lära ut och dela med mig av det som jag själv uppskattar så mycket. Har sedan dess undervisat mindre grupper i tre terminer och vill gärna fortsätta att hålla klasser som instruktör. Letar lokal som är lämplig för yoga, i närheten av Danvikstull / Saltsjöqvarn / Finnboda för att fortsätta som yogainstruktör. Tipsa gärna om du vet något.

Vill du att dina kollegor ska få prova yoga? Jag kommer gärna till ditt företag för ett livgivande yogapass, anpassas enkelt efter vad ni kan och vill. Kontakta mig för tid och kostnad.

Behöver du också en webbplats för det som du brinner för? Men har varken tid eller kunskap att skapa den. Ge uppdraget till mig, be om en offert!

Yoga på bryggan

En reaktion till “Webbplats för yoga”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s