Näring per kalori
Frisk mat, FrisktLiv, Hälsosam livsstil

På väg till Paradiset

I min närhet, i Sickla, fanns till alldeles nyligen en livsmedelsbutik med namn Paradiset. Där kunde jag vara säker på att produkterna inte innehöll en mängd tillsatser jag inte behöver. Jag förundrades ofta över att det var så glest med kunder i butiken och hur de kunde överleva.

Nu kan du bli medlem på Paradiset på paradiset.com och köpa redan utvalda och kontrollerade produkter online. Allt utom färskvaror än så länge. Ett bra alternativ tycker jag, för nu är det inte bara Stockholmare som kan handla utan alla i hela landet. Butiker fanns tidigare också på Södermalm och Östermalm.

Nu var det egentligen inte det jag ville berätta, utan hur imponerad jag är över alla inlägg som publiceras på Paradisets instagramsida. Det är ju Johannes Cullberg som var och är Paradisets grundare, både till butikerna i Stockholm och till butiken online. Johannes driver sitt Instagramkonto för Paradiset med stor framgång, men det som imponerar mest på mig är han eget konto Johannes Cullberg, som naturligtvis är starkt förknippat med hans företag, men som med ett förträffligt manér låter oss ta del av stor kunskap.

Med hjälp av tydliga renodlade men samtidigt vackra bilder får vi med stora rubriker och lagom mycket text lära mer om allt från varför jag ska välja ekologiskt, hur många olika namn det finns på socker, vad som är fejk och vad som är äkta vara, hur mycket vitaminer maten innehåller, vad är kaloririkt etc, etc. Det finns hur mycket som helst att veta mer om det som vi köper och äter, inte bara att det ska smaka gott och se gott ut. För mig är det här verkligen paradiset och jag håller med Johannes till 100% i hans inlägg (till 99% om jag ska vara helt ärlig).

Hoppas verkligen att Paradiset och Johannes lyckas i sin nuvarande satsning och att de får möjlighet att växa och utvecklas. Det här är precis vad Sverige och världen behöver.

Paradiset (@paradiset2.0)

Johannes Cullberg 🤸🏼‍♂️ (@johannescullberg)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s