Vinst från MåBra Naturligt
Frisk mat, Hälsosam livsstil, Kost

Klok och frisk hälsofilosofi

Genomtänkt och välbalanserat. Analyserat och utvalt. Klok och frisk hälsofilosofi. Med de orden om varför jag handlar hos MåBra Naturligt vann jag ett fint hälsopaket innehållande både ett kosttillskott, en bra handkräm, lite godsaker och lite näring.

Det är inte så ofta jag vinner något, kanske beroende på att jag inte tävlar så ofta, men det här var från ett bra företag och med bra produkter så det var verkligen värt att delta. Jag tycker MåBra är fantastiskt duktiga, så nu ska jag njuta av mina vinster och därefter bli trogen kund. Stort lycka till med företag och försäljning!

MåBra Naturligt säger bland annat, vilket jag till fullo instämmer i, ”Vi har insett och lärt oss att med rätta verktyg och naturliga hjälpmedel, kan kroppen läka det allra mesta”.

Jordgubbstårta Mandelmjöl
Ett av många goda recept från MåBra Naturligt

och mitt Instagramkonto

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s