Fysisk aktivitet, Löpträning, Välbefinnande

Löprunda längs vatten mitt i stan

Brukar inte tycka det är så kul att studera andras löprundor, alla har ju sin egen startpunkt, sitt eget utgångläge och sin form för dagen. Ibland kan man dock få lite inspiration på var man kan springa nästa gång. Men den här löprundan blev så snygg på kartan, så jag är tvungen att publicera den. Träningsbilder och prestationer får inte heller så många likes statistiskt sätt, men det kanske är många som läser utan att lika?

Tänk att kunna springa drygt en mil längs med kajkanten mitt i sin egen stad. Älskar att springa längs vattnet och tar mig ofta bort till Liljeholmsbron, men nu bestämde jag mig för att springa runt hela Södermalm och då blev det så här snyggt. Kanske inte så kul löpsträcka just vid Slussen, som är en byggarbetsplats just nu, men på en söndag gick det bra.

Dagen hade varit lugn, temperaturen var runt 18 grader, knappt någon vind och jag hade gott om tid. Och så måste jag komma upp i distans inför halvmaran i september. Trodde faktiskt att den här rundan skulle bli lite längre än 12 km, så nästa tur får nog bli ut till Hellasgården och någon av de uppmätta löpslingor som finns där.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s