Kost, Kostfonden, LCHF, Osockrat

Utan socker i 25 år

Hur vet du om du är sockerberoende? Finns det något som heter sockerberoende?Imorgon lördag 12 oktober presenteras ett stort event i Stockholm under rubriken ”25 osockrade år” med Bitten Jonsson. Kostfonen kommer att vara där och berätta om hur de jobbar för att stärka kostvetenskapen genom att bidra till välgjorda vetenskapliga studier. Syftet med studierna är att möjliggöra förändring av de kostråd som ges inom framförallt vården. Målet är att fler människor ska leva ett friskt liv.

På scenen under lördagen finns många välkända talare inom området sockerberoende, som kommer att delge oss det absolut senaste inom beroendeforskningen. Eventet är fullbokat, men du kan läsa mer här och följa nyheterna om vad som berättas under dagen.

frukt_bar_osockrad

Bidra till forskning som etablerar nya kostbehandlingar
Vill du stödja Kostfonden? Det bästa är att bli månadsgivare, men självklart kan du även ge ett engångsbelopp. Det finns också andra sätt att vara med och stärka kostvetenskapen. Gör en födelsedagsinsamling på Facebook, hedra en anhörig genom en minnesgåva eller bli företagsvän. Mer om hur du gör för att stödja Kostfonen här >

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s