Yoga

Nu är det vår!

Trädens bladverk har precis slagit ut och är riktigt härligt ljusa och spröda. Solen ligger fortfarande ganska lågt och skapar släpande skuggor. Jag sitter i vårt gästhus vid fritidshuset på landet och blickar ut över den efterlängtade grönskan. Alldeles ensam på mattan med musik från den första yogalistan jag skapade på Spotify. Den som jag kan bäst och gärna sjunger med i, högt och ljudligt. Mantrayoga!

Jag har valt ett pass för intuitionen, som jag har gjort många gånger förr, men idag känns det ändå tungt och utan flyt. Helst vill jag bara sitta eller ligga och vara. Men jag gör givetvis alla savanas (positioner) och vet att det nästa gång kommer att kännas mycket bättre. Det är skönt att bara sitta där och se ut över grönskan, utan stress, utan något som snart måste göras.

Igår sprang jag 8 km i Stockholm, en liten förlängning av mina vanliga rundor. Igår hade jag säkert varit med på Run for Fun på Aronsborg om jag fortfarande jobbat kvar på mitt tidigare jobb, och då skulle jag sprungit en mil. Så det känns bra att ändå ha gjort 8 km me vetskap om att jag lätt klarat ytterligare 2, kanske till och med på samma tid med lite draghjälp.

I morgon blir det nog en långvandring i nya kängor runt öarna som förberedelse för Caminonvandringen i september.

20180510_164918.jpg

3 reaktioner till “Nu är det vår!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s