Vandring

Äntligen på g

Vandring! Vad är det för speciellt med det? Bara gå och gå ….

Idag gick jag in mina vandringskängor, 6 km, i lagom tempo. Kändes bra, men varmt. Har gått några motsvarande sträckor tidigare, de senaste veckorna och det känns faktiskt som jag valt rätt. Kängor alltså. HanWag lady wide. Lite större än jag skulle valt en känga tidigare. Har två strumpor i, en ullsock och en vandringsstrumpa. Ska uppdatera mig på det också, inga sömmar vill jag ha och så svala som möjligt. Idag 17 grader i skuggan här. Det kommer nog att vara varmare när jag ska gå Caminon?

Var ute och gick en 6 km runda förra veckan också. Min lillebror, som bott i LA i större delen av sitt liv, ringde mig. ”Ute och går in mina kängor” sa jag, på hans fråga om vad jag gör. Va, ska man gå in kängor, sa han. Ja om man inte vill ha ont och få blåsor sa jag. Han tyckte det var ganska roligt, hade nog aldrig hört att man skulle behöva gå in ett par skor. För mig är det livsnödvändigt, varför drabbas av blåsor och skoskav som förstör ens vandring om man kan förebygga det?

Bild undrar ni? Var är bilden? Jo, jag tog en liten filmsnutt när jag var ute och gick, tänkte att det var roligare med film än att bara ta en bild på mina kängor igen. Men se, den fick jag inte publicera här, då måste jag uppgradera och betala först. Men gå in på mitt Instagramkonto, @annpia_ så hittar ni lilla filmen från idag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s