Träning

Första löprundan

Idag skulle det ske, solen skiner och det hade töat lite under dagen. Jag hade sovit bra och inte druckit något vin. Det var hög tid att prova om det gick att springa. Plockade fram mina alldeles nya varma träningstights, som mina vuxna barn varit vänliga att förse mig med i julklapp och letade upp lite andra varma kläder, mössa och vantar. Det är ändå faktiskt – 4,2 grader utomhus.

Ja det var ju härligt att komma ut och känna att man hade lite flås kvar. 5 km lyckades jag få ihop, hade nog orkat lite till, men de flesta av mina småvägar var glashala och gick inte att gå på, så fick välja de stora vägarna och trottoarerna, inte alls lika kul att springa där. Även där fick man undvika en massa hala fläckar, hade inte lust att stuka foten på vårens (?) första löprunda! Men efter lite yogainspirerad stretch så blev det en hyfsad vardagsträning. Runkeeper-appen berättar för mig att förra gången jag sprang var den 13 december, 3 månader sedan, nu gäller det att komma i igång med konditionen igen.

P.S Det ni ser på bilden är mina nya tights, täckta med silvriga reflexer för vinterträning:-)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s