Träning

Söndagsträning

Vildmarksmässan har bytt namn till Explore. Tog en stund innan jag förstod att det inte var en ny mässa, men det kanske var meningen. Tänkte att jag skulle få lite praktiska tips och råd och idéer om framtida äventyr, så jag tog mig dit sista söndagen det var öppet. Det var väldigt många andra som gjorde det också kan man säga, väldigt många andra!

Måste erkänna att kombinationen av att få se även Fotomässan och Båtmässan samtidigt lockade också, även om min prioritering detta år låg på Explore. Blev dock inte helt nöjd, det var långt ifrån den Vildmarksmässa jag kommer ihåg från tidigare år. Inte så många montrar och mest researrangörer och tidningar/böcker kändes det som. Det behöver jag ju inte åka till en mässa för att hitta. Och så var det blandat med fotomässan, i samma hall. Inte helt lyckat enligt mig.

Men det fick bli dagens promenad (förutom morgon- och kvällspromenaden med hunden förstås) och enbart själva mässutflykten genererade 5 km. Det kändes som ett bra val med en bastu efter den utflykten, skönt att svettas lite igen utan att anstränga sig. Så förutom att bastubadet är avkopplande och sänker blodtrycket, så blir du också av med en hel del slaggprodukter. Finska forskare har, enligt en mängd hälsotidningar på senare tid, dessutom kommit fram till att regelbundna besök i bastun har hälsoeffekter som ett normalintensivt träningspass. Det låter väl som ett bra sätt att träna 🙂 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s