Träning

Svettig träning

Det är skönt att bli riktigt trött efter ett träningspass. Tycker jag. Riktigt svettig. Efter en sådan träning har man höjt temperaturen i kroppen, nästan som feber, och rensat ut en del slaggprodukter genom huden. Det bästa föryngringsmedlet faktiskt, att träna så att man svettas!

Idag letade jag efter ett 60 minuter långt aerobic danspass på Youtube, skummade igenom många utan att bli nöjd och bestämde mig till sist för att prova ett som såg lagom svårt ut. 45 minuter och jag blev inte svettig! Det var alldeles för lite rörelse, små rörelser och bara flytta sig runt från sida till sida. Därför tog jag upp mitt inövade egna aerobicpass från utbildningen till instruktör och körde igenom det några varv. Då blev jag svettig och trött. Men det skulle vara kul att variera sig. Kan naturligtvis lägga lite energi på att sätt ihop fler egna program, men det skulle vara roligt att få lite inspiration från cyber. Tipsa gärna om du vet något kul och jobbigt aerobicpass som man kan följa online.

awlogo

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s