Livsstil, Resa, Välbefinnande

Roadtrip Cph

Mitt i vår svenska sköna sommar tog vi några dagar i vårt grannland Danmark, med äkta kontinental känsla. På en rekommendation hamnade vi på ett filmhotell i regionen Valby, där vi trivdes gott. Det blev besök både i Valbyparken med ett otal olika trädgårdar, där vi bara orkade med rosenträdgården och därefter rundvandring och lunch i Christiania, där ingen av oss varit. Sköna slappa dagar med både regn och sol.

Efter en utsedd välrenommerad krog som hade semesterstängd, fick hotellet stå för kvällens middag och nästa dag inspirerades vi av utsökta arrangemang i den Botaniska haven.

Nyhavn fick också en snabb visit innan vi hade för avsikt att äta smörrebröd på en genuin dansk krog, som dessvärre också hade semesterstängt. Vi hamnade på Kungens have tillsammans med många andra lördagslunchande danskar och får anse oss nöjda med vårt korta Köpenhamnbesök.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s