Livsstil, Resa, Välbefinnande

Sköna dagar och umgänge

Stränderna på näset i Skåne (Höllviken/Skanör/Falsterbo) är alltid fantastiska och speciella, särskilt för den som vuxit upp där. Att ”ligga på stranden” är en lisa för själen. Att umgås med nära och kära är också vad som är angeläget under semestern och läkande för välbefinnandet.

Vi fick några fina dagar i ”Skåneland” med just dessa ingredienser som vi ska minnas i höst och vinter. Mycket god mat fick vi också njuta av, och hittade på hemvägen till Stockholm Gästgivargården i Ljugby som verkligen kan rekommenderas. Fortsätter njuta av sommaren och semestern i Roslagens skärgård.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s