Kost & näring

Anlita en konsult

Att diskutera den mat vi äter har blivit populärt på senare år. Aldrig förr har vi så detaljerat studerat vad vi äter, vad maten innehåller och vad den inte innehåller. Det finns många åsikter och många dieter att följa. Behöver du stöd och hjälp att reda ut vad som är bäst för dig? Som kostkonsult ger jag dig redskap för att bringa ordning på vem och på vad du ska lyssna.

allium-87543_1920

Behöver du gå ner i vikt, är du glutenintolerant utan att det syns i tester, har du allergier och eksem som besvärar, eller en mage och tarm som inte sköter sitt jobb. Det finns lindring och många ganska enkla sätt att må mycket bättre. Boka en första rådgivning direkt!

För större grupper som vill veta  mer, boka mig för en föreläsning om hur du reder ut begreppen i den djungel som just nu utgör vår vardag. Finns det en väg, ett sätt att välja sin mat? Vad är nyttigt och vad gör dig sjuk, vet vi det? Kommer läkaren i framtiden att precisera exakt vad du ska äta för att inte just du ska bli sjuk? Ett lättsamt, underhållande föredrag om nutidsmänniskans dilemma och våra stora valmöjligheter.

garlic-1563179_1920

I november 2018 genomförde jag tillsammans med Kostfonden en kampanj för att halvera sockerkonsumtionen i Sverige. Kostfonden bedriver oberoende forskning för att få vetenskapligt underlag som kan ligga till grund för behandlingsrekommendationer gällande kost. Läs gärna med om detta i min blogg.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s